Στο καλάθι σας βρίσκονται 0 προϊόντα Αποσύνδεση Μέλους
m6
Κατηγορίες προϊόντων
Αντρικά Αρwματα
Αντρικά Εσwρουχα CK
Γυναικεία Αρwματα
Ρούχα One Size (36-48)
Ρούχα Μεγάλα Μεγέθη (46-64)
Δημοφιλή προϊόντα
Yves Saint Laurent Rive G..
Calvin Klein Steel Low Ri..
Elizabeth Arden Red Door ..
Gucci By Gucci Eau De Toi..
Guy Laroche Drakkar Noir ..
Hugo Boss Boss Intense Ea..
Joop Homme Gift Set -M
Armani City Glam Eau De P..
Armani Mania Eau De Toile..
Bvlgari Black Eau De Toil..
Αναζήτηση

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

    Για πληρωμή με
  • Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα
  • Τραπεζική Κατάθεση
Πληροφορίες
Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 28/02/11

Ασφάλεια Δεδομένων

Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Δε συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία σκόπιμα, παρά μόνο για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, συλλέγονται από τους πελάτες μας τα απαιτούμενα στοιχεία για την ασφαλή και αποτελεσματική διενέργεια των συναλλαγών τους, έναντι των οποίων το κατάστημα www.e-zw.gr ακολουθεί τους όρους του παρόντος τμήματος και τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει σήμερα.

Ποιές Πληροφορίες Συλλέγονται Για Ποιό Λόγο
Όταν δίνετε μια παραγγελία, προκειμένου να συνδεθείτε με ασφάλεια στο ηλεκτρονικό κατάστημα και να λάβετε την ταυτότητα χρήστη (password), ζητάμε από εσάς να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), τη διεύθυνση κατοικίας και το σταθερό σας τηλέφωνο. Οι λόγοι για τους οποίους συλλέγονται τα στοιχεία αυτά είναι:
α. Για τις ανάγκες υποστήριξης και ολοκλήρωσης της συναλλαγής που επιθυμούν οι πελάτες να κάνουν με το κατάστημα π.χ. επιβεβαίωση παραγγελίας κ.τ.λ.
β. Για επικοινωνία με εμπορικό προσανατολισμό, εμπορική επικοινωνία, προώθηση πωλήσεων, ενημέρωση σχετικά με νέα προϊόντα, ενημέρωση για προσφορές κ.τ.λ.
γ. Για άντληση στατιστικών στοιχείων του καταστήματος σε σχέση με τους πελάτες του και τα προϊόντα που αυτοί αγόρασαν.

Εχεμύθεια Προσωπικών Δεδομένων
Το κατάστημα www.e-zw.gr, με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, πωλεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί, μισθώνει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα, τις πληροφορίες που του εμπιστεύεστε. Μόνη εξαίρεση από τη δέσμευση αυτή, αποτελεί η περίπτωση της επίταξης λόγο συμμόρφωσης στις σχετικές διατάξεις του νόμου και τις αρμόδιες αρχές.

Διαφημιστικά μηνύματα
Το κατάστημα www.e-zw.gr, δε θα κάνει κατάχρηση της δυνατότητάς του να επικοινωνεί με τους χρήστες στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή τηλεφωνικά για λόγους προώθησης νέων προϊόντων ή ενημέρωσης περί προσφορών. Παράλληλα, δίνεται ανά πάσα στιγμή στους χρήστες η δυνατότητα να ακυρώσουν τη λήψη τέτοιων μηνυμάτων.

Δικαίωμα του Χρήστη στα Προσωπικά του Δεδομένα
Το κατάστημά μας, τηρεί αρχείο με τα ανωτέρω στοιχεία, για όσο χρονικό διάστημα είσαστε μέλος του www.e-zw.gr. Οι χρήστες της ιστοσελίδας έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά τους στοιχεία (άρθρο 12 Ν. 2472/1997), καθώς και το δικαίωμα να ζητήσουν την αλλαγή ή τη διαγραφή των προσωπικών τους στοιχείων και δύναται εν γένει να προβάλλουν οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τους αφορούν (άρθρο 13 Ν. 2472/1997).

Αποδοχή των Όρων για τα Προσωπικά Δεδομέν
Το κατάστημα www.e-zw.gr, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα, κατά τη συμπλήρωση των προσωπικών τους στοιχείων, στην ειδική ηλεκτρονική φόρμα, να μη χορηγήσουν τη συγκατάθεσή τους για την επεξεργασία των στοιχείων τους για λόγους προώθησης πωλήσεων.

Προστασία Παιδιών
Το www.e-zw.gr, ακολουθεί αυστηρά τις σαφής πολιτικές υπέρ των παιδιών.
Συγκεκριμένα:
Η συλλογή, χρήση και διάθεση των προσωπικών δεδομένων και αυτών της οικογενείας τους γίνεται μόνο μετά από ρητή γραπτή έγκριση των κηδεμόνων τους.
Το κατάστημα διαβεβαιώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα ώστε το περιεχόμενο διαφημιστικών μηνυμάτων να μην επηρεάζει τα παιδιά αρνητικά σε πνευματικό ή ηθικό επίπεδο, καθώς και να μη δίνεται παραπλανητική εικόνα της ποιότητας, του μεγέθους, της αξίας, ή της απόδοσης των διαφημιζομένων εμπορευμάτων στα παιδιά.